Bättre koll på företaget

Det är kanske inte många som trott det om mig, men jag driver faktiskt ett företag lite grand vid sidan av. Det är inte direkt någon stor grej för tillfället, men det är fortfarande ett sätt för mig att tjäna lite extra pengar, och det är verkligen uppskattat. Det betyder att jag har lite mer inkomster varje månad och det har också visat sig vara så att jag för allt mer att göra. Det jag gör är att jag fixar och lagar datorer, till en ganska billig timpenning, något som jag kommer att göra något åt vid årsskiftet då jag höjer priserna.

Svårt med det administrativa
Men det tar på en att driva företag och det är inte lätt med all den här administrativa delen som måste göras. Som jag har sagt så är jag väldigt intresserad av att se ekonomin gå ihop och därför så har jag tagit hjälp av de som vet vad det pratar om, så att jag istället kan få fokusera på sådant som jag är bra på. Det senaste jag kollade var kassaflödesanalys, helt enkelt för att få en bild över hur pengarna i företaget rör sig och var de hamnar. Det har varit bra att ha den här analysen, för det har gjort att jag kan göra de förändringar som krävs av mig.

Jag vet inte hur länge jag kommer att fortsätta med det här, för ärligt talat så tycker jag det här med företagande är ganska otacksamt, trots att jag inte hållit på med det speciellt länge. Men tack vare det jag lärt mig datorer så kanske jag kan landa ett trevligt jobb om några år, och då är det ju såklart bra att ha eget företagande med på meritlistan.

Article by carl

It seems like this author has no description. Add your discription/bio at user profile or disable this widget in theme customizer if you dont want to use it.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *