Fixa med försäkringar

Något som jag hade svårt att riktigt förstå till en början var hur viktigt det var att ha försäkringar på det man har. Visst är det så att det finns försäkringar som är mer eller mindre onödiga, men för mig var försäkringar bara något som kostade en massa pengar varje månad, men det gav ingenting tillbaka. Det är inte riktigt så jag vill ha det, men efter att ha upptäckt vad som händer när man inte har hemförsäkring och något går sönder så är det en kostsam historia. Med andra ord så finns det saker som man faktiskt får för pengarna, dock syns de inte.

Det man får är tryggheten. Tryggheten av att veta att om något skulle gå fel så finns det täckning för att man inte ska bli ruinerad på kuppen. Många gånger är det så att det krävs försäkringar för att man ska få göra saker, så som att framföra en bil. För tecknar du inte en försäkring på din bil så kommer du att behöva betala den automatiska trafikförsäkring som går in istället.

Som det ser ut just nu så är jag helt täckt vad det gäller försäkringar. Jag känner mig trygg i mitt boende och med min bil, samtidigt som jag har tecknat lite extra försäkringar så som olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Jag tänker att det inte kan gå att vara för noggrann och kanske är det så att jag går lite till överdrift men det är mitt val att göra och jag tycker det känns allra bäst så.

Article by carl

It seems like this author has no description. Add your discription/bio at user profile or disable this widget in theme customizer if you dont want to use it.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.