Internetbanken

Jag visste ju att jag skulle behöva börja betala räkningar när jag flyttade hemifrån. Tidigare så har ju mamma och pappa skött allt det där, men nu var det min tur att få hem räkningarna som skulle betalas. Jag sa till mig själv redan från början att jag ska betala allt som går, så fort som möjligt för att undvika att få betalningsanmärkningar och sedermera kanske hamna hos inkasso eller kronofogden. Skulle jag göra det skulle min kreditvärdighet sjunka som en sten och det skulle betyda att jag skulle ha svårt att få framtida bostadslån.

Jag vet att det låter som att jag planerar alldeles för långt fram i framtiden nu, men det har nog med att göra att jag vuxit som människa i en överraskande fart. Men jag vill ge mig själv möjligheter i framtiden, och det betyder att man måste göra rätt saker idag för att ge sig själv förutsättningarna för att ha större chanser längre fram. Att betala alla räkningar, i tid, är ett sätt att se till att man har det väl förspänt i framtiden.

Men att betala mina räkningar första gången var inte helt lätt. Jag gick till banken med dem för att betala, men det tog lång tid och var drygt och kostade också pengar. Jag blev dock tipsad om att använda mig av deras internetbank och tack vare bra hjälp och en snabb introduktion så går det som en barnlek att betala räkningarna numera. Så se till att fixa er internetbank innan ni flyttar, för det kommer att spara er mycket tid.

Article by carl

It seems like this author has no description. Add your discription/bio at user profile or disable this widget in theme customizer if you dont want to use it.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *