Mancave – fast i lägenhet

Alla killar har väl någon gång drömt om att ha ett alldeles eget krypin någonstans där man bara kunde få vara ensam eller med sina vänner. En plats där det finns det allra mest nödvändiga, och det som gör livet värt att leva. Det handlar om allt från TV och underhållning, till spel, mat och andra saker. Vad som ingår i ett sådant rum skiljer sig ju såklart mellan människor, men påfallande ofta så handlar det om i princip samma saker.

Jag har också drömt om en sådan plats och faktum är att jag genom flytten har all möjlighet i världen att göra verklighet av det. Därför har projektet pågått sedan jag flyttade in och pågår fortfarande. För jag är långt ifrån klart med vad som kommer att bli min alldeles egen mancave, en plats där jag och mina vänner kan sitta och bara ta det lugnt, dricka och äta gott och syssla med sådant som vi mår bra av. I vårt fall handlar det mycket om att spela tv-spel och det är NHL och FIFA som gäller.

Det har kostat pengar och det har tagit tid men jag är på god väg att göra något riktigt bra utav det. Med en fräsch tv, nytt ljudsystem och massa detaljer som gör upplevelsen bättre är nöjesavdelningen idealisk. Nu är det bara inredningen som ska få sitt, med bra soffor och fåtöljer samt ett stort bord. Dessutom lär jag börja titta på vad jag ska ha på väggarna, för det kan inte vara vad som helst. Jag fungerar på olika filmposters, och med tanke på att det finns så mycket att välja på så är det helt klart en intressant väg att gå.

Article by carl

It seems like this author has no description. Add your discription/bio at user profile or disable this widget in theme customizer if you dont want to use it.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.