Mancaven fortsätter växa

Jag fortsätter så sakteliga att fixa till mitt bo, och även om det tar sin tid så ser det ut att reda sig riktigt bra, åtminstone om jag får säga det själv. Det är en hel del mer möbler som behöver köpas, och min lilla mancave är fortfarande inte riktigt färdig – om den nu någonsin kommer att bli det. Den kommer jag säkert att pyssla med i många år framåt, förändra och förbättra så att den blir bättre och bättre tills. Jag är redan nöjd med den, men fortfarande är det en hel del som är kvar att göra. Jag måste säga att jag faktiskt missat en av de absolut viktigaste sakerna, vilket jag nästan skäms lite över.

En TV-bänk!
För vad är en mancave utan en riktig TV-bänk? Det blev helt enkelt mitt senaste projekt, och det var faktiskt enkelt att hitta en. Det blev en vit Vegas TV-bänk, som har rejält med utrymme för förvaring, av spel och liknande saker. Dessutom tycker jag den ser mycket bra ut (se bilden!). Jag hittade den och en hel massa andra intressanta möbler på trademax.se och tänkte beställa den, men i sista stund valde jag att avstå. Inte för att jag inte ville ha den, eller för att jag inte hade råd, eller för att jag inte ville beställa från Trademax, utan av ett helt annat skäl, ett rent praktiskt sådant.

Vegas TV-bänk.
Vegas TV-bänk.

Trademax öppnar i närheten
Jag såg nämligen att Trademax skulle öppna ett möbelvaruhus inte långt från där jag bor, och tänkte att det nog var lika bra att vänta lite och åka ditt, så jag kunde se den i verkligheten innan jag slog till. Sagt och gjort, och väl på plats så tyckte jag att vegas nog såg bättre ut i verkligheten än på bild. Men inte köpte jag den inte! Jag är bekväm av mig och beställde den på nätet för att få den enkelt hemlevererad och så. Man är väl inte tappad bakom en vagn heller! Så nu har jag en maffig TV-bänk till min TV och spel. Livet är bra nu, yo, och mancaven frodas.

Article by carl

It seems like this author has no description. Add your discription/bio at user profile or disable this widget in theme customizer if you dont want to use it.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *