Roliga saker att göra med vännerna

Jag älskar att hitta på saker med mina vänner. Det är de som är viktigast för mig och det är de som jag litar fullständigt på. Det är en ära att kunna kalla dem mina vänner och de har funnits med mig i vått och torrt, trots att vi har haft våra motsättningar ibland. Men det är bara naturligt och hör till vänskapen, något som man helt enkelt måste anpassa sig till och förstå. Det är liksom de delarna som gör att man till slut växer varandra närmre, och skapar band med varandra som aldrig någonsin kommer att kunna brytas. På många sätt kommer nog ens bästa vänner att känna och förstå en bättre än någon annan kommer att göra.

Med tanke på hur mycket mina vänner betyder för mig så är det också viktigt att hitta på roliga saker att göra tillsammans. Det här är sådana saker som vi brukar göra:

Frisbeegolf
Frisbeegolf är en extremt rolig och social sport, som är betydligt svårare än vad man först kanske tror. Det är mycket mer som ligger bakom sporten än att bara kasta en frisbee i en bur, här gäller det att verkligen förstå hur frisbeen beter sig och anpassa sig efter omgivning och vind. Dessutom ser frisbeegolfdiskarna annorlunda ut, och har oftast tre storlekar där en är en driver som går längst, en medeldisk och sedan en putter. Så det finns verkligen nivåer i sporten och jag kan varmt rekommendera det. Så här ser det ut när proffsen spelar:

Dart
Det finns få saker som är så enkla men fortfarande så intensiva. Dart må vara lätt att förstå och spela, men när det gäller i tävlingsform så ligger verkligen nerverna på utsidan, och så är det helt klart med mig och mina vänner. Jag tror att vi ibland tar det på lite för stort allvar, men det är också charmen med vad som är oss och vår vänskap. Det har varit många duster som slutat i griniga miner, men det släpper snabbt.

Gokart
Gokart är kanske det som vi allra helst gör tillsammans. Det är väldigt lätt att förstå sig på, och en motorgren som vi alla kan köra, då några av oss fortfarande saknar körkort. Det går snabbt och är tajt men det har än så länge inte resulterat i några skador. Det har visserligen varit nära några gånger, och tävlingsinstinkten oss emellan pushar oss. Men jag tror också att den gör oss bättre!

Paintball
Det här är verkligen min favorit av alla dessa olika grenar. Jag vet inte om det beror på att jag är ganska bra på det eller inte, men det kan nog ha med saken att göra. Det som är så bra är att alla i grabbgänget är av samma åsikt, att det är extremt roligt. Dock är det väl så att vi är olika bra på det, och det i sin tur gör att det kan bli ganska ojämnt ibland, speciellt när de som är lite mindre bra lottas i samma lag. Men oftast brukar det kunna bli en riktigt bra blandning, och den här blandningen har gjort att alla i laget höjer sig. Dessutom är det så att ju mer vi spelar paintball, desto bättre blir också allihop och det är riktigt kul att se! Den som var sämst när vi började är betydligt närmare mig idag i form av skicklighet än i början.

Article by carl

It seems like this author has no description. Add your discription/bio at user profile or disable this widget in theme customizer if you dont want to use it.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.