Välkommen till bloggen

Det här är en blogg som jag tror kommer att vara väldigt värdefull för fler som för första gången flyttar hemifrån. Jag har precis gjort det och det har inneburit ett brutalt uppvaknande för mig, jag tror inte att jag var redo på vad det skulle innebära att ta ett fullständigt eget ansvar för saker och ting. Även om det var så att jag fick hjälp av mamma och pappa med att komma igång så ville jag ändå göra det mesta själv, helt enkelt för att kunna lära mig och förstå vad det är att ta ansvar för sig själv och sitt boende.

lägenheten

Det är mycket som har hänt mig på väldigt kort tid och jag har verkligen fått visat vad jag går för. Det har handlat om att sätta sig in i saker väldigt snabbt för att de ska blir gjorda, saker som är nödvändiga för att det ska gå att bo överhuvudtaget. På många sätt så kan man säga att den här flytten till egen lägenhet har tvingat mig att bli mer vuxen i sättet än något annat någonsin gjort, och på många sätt är jag faktiskt tacksam för det. Hade jag bott kvar hemma så är jag ganska säker på att den här utvecklingen hade gått betydligt saktare.

Men nu står jag här, mängder av erfarenheter rikare och fortfarande mycket kvar att lära mig. Dock kommer inte allt i den här bloggen att handla om hur det är att för första gången bo själv, men det är många lärdomar i det så det kommer bli en del sådant. Det ni i övrigt kommer att kunna läsa om är mig själv och vad jag tycker om att göra och vad mina vardagar består av. Det kommer med all säkerhet att bli en blandad kompott där ni får se inlägg om musik, sport, träning och mycket mera. Välkomna!

Article by carl

It seems like this author has no description. Add your discription/bio at user profile or disable this widget in theme customizer if you dont want to use it.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *